Yakıtınız Bittiğinde Yol Yardım Nasıl Yapılır?

Yakıtınız Bittiğinde Yol Yardım Nasıl Yapılır?

Özellikle aracın yakıt istasyonlarına uzak olması gibi durumlarda, yakıt takviyesi yol yardım hizmeti sunan firmalardan yardım almak gerekebilmektedir. Ki bu gibi durumlarda yakıt parasını ödemenin dışında, alınacak yakıt takviyesi yol yardım hizmeti için de ücret ödemek ekstra hatta bazen daha pahalı bir maliyet olabilmektedir. Yakıt takviyesi , basit olmasına rağmen bazı ihmaller nedeniyle araç sürücülerinin sıklıkla maruz kaldığı sorunlardan birisidir.

Yakıt Bitince Ne Yapılmalı?

Şayet yakıtınız bitti ve bir şekilde takviye olması gerekiyorsa, yakın çevrenizde buna imkân bulunmadığı durumlarda yol yardım hizmeti alabilirsiniz.

Unutmayın

Yakında bir benzinlik olması durumunda da hizmet alabilir olsanız da, aracınızı her iki durumda da güvenli bir yere çekmeniz sağlıklı olacaktır. Yakıt için yakında benzinlik bulunuyor ve buradan yakıt almak istiyorsanız, aracınızın camlarını kapatarak kilitlemeyi de unutmamanız gerekir.

Yağ Takviyesi Hizmeti de Sunulmaktadır

Yakıt takviyesi konusunda hizmet veren yol yardım firmalarının neredeyse tamamı, aynı zamanda yağ takviyesi hizmeti de vermektedir. Genellikle sık rastlanan bir durum olmasa da, bazı nedenlerle aracın Yağ Takviyesi anlık olarak tükenmesi aracın motorunda büyük hasarların meydana gelmesine neden olabilmektedir.

Malesefki

Gerek iş yoğunluğu ve gerekse o anki maddi imkânın yetersiz olmaması gibi neden ve ihmaller, yakıt bitmesi sonucu aracın yolda kalmasına sebep olan durumların başında gelmektedir.

Gözden Kaçırılan

Günümüz teknolojisine baktığımızda oldukça gelişmiş araç içi teknolojilerin yakıt miktarını göstermesinin yanında mevcut yakıtla ne kadar yol gidilebileceğini de göstermesine rağmen,

genellikle ‘sonraki sefere alırım ve şimdilik idare eder’ gibi nedenler sonucunda, yakıtın bitmesi ve yolda kalınması olası bir sonuçtur.

İşinizi Şansa Bırakmayınız

Aracın yakıtının bitmesi bir arızadan ziyade geçici bir sorun teşkil etse de, dilediğimiz her an ve her yerde bu sorunu gidermek bazen mümkün olmayabilir.

İstanbul ve Çevresi Yakıt Takviyesi Hizmeti

İstanbul ve çevresi yakıt takviyesi hizmeti veren istanbularacyolyardim.com, hızlı ve nitelikli hizmet sunan yol yardım firmalarından birisidir.

7/24 Hizmet

Yakıt bitmesi nedeniyle yolda kaldığınızda haftanın her günü 24 saat hizmet sunan firma, hızlı bir şekilde bulunduğunuz konuma gelerek aracınıza yakıt takviyesi yapmakta ve yolunuza devam etmenizi sağlamaktadır.

Ek Bilgi

Yakıt bitmesi sonucu hava yapacak motor tipine sahip olan araçların hava yapması durumundaysa, yakıt takviyeniz yakıldıktan sonra motorun havası alınarak araç çalışır vaziyete getirilmektedir.

Güvenli Yer

Bu gibi durumlarda araçla o şekilde yola devam etmeye çalışmak yerine, daha büyük maliyetler doğuracak hasarlara maruz kalmamak için aracı güvenli bir yere çekerek yağ takviyesi konusunda yol yardımı almak gerekir.

Aksi halde aracın motor aksamlarında, yağ eksikliğine bağlı olarak birçok ağır hasarın oluşması muhtemeldir.